http ΟΚΑΚ: Χρυσή Πανελληνιονίκης στο πένταθλο γυναικών η Μαρία Ζαχαρούδη
Sunday, 10 February 2019 16:44

ΟΚΑΚ: Χρυσή Πανελληνιονίκης στο πένταθλο γυναικών η Μαρία Ζαχαρούδη

Written by 
Published in Στίβος

Η Μαρία Ζαχαρούδη (ΟΚΑ Καβάλας) ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στο πένταθλο κατηγορίας γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ και παρά το νεαρό της ηλικίας της –μόλις 20 ετών-κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 3.707β.

Συνδύασε μάλιστα το μετάλλιο της με τρία ατομικά ρεκόρ. Αν μη τι άλλο αυτό αποδεικνύει την ανοδική πορεία της αλλά και την δυναμική της.

Η Σοφία Ιωσηφίδου κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των 60μ. με χρόνο 7.70 (τον ίδιο χρόνο έκανε και η δεύτερη καβαλιώτισσα του τελικού, η Κατερίνα Λαφτσή που πλέον αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό). Αξίζει να σημειώσουμε πως στον τελικό συμμετείχαν και δύο Κύπριες, που τερμάτισαν πιο γρήγορα από τις δύο νεαρές καβαλιώτισσες. Η Σοφία συμμετείχε επίσης και στον τελικό των 60μ. με εμπόδια γυναικών και κατέκτησε την 8η θέση με χρόνο 9.05. 

Η ανακοίνωση στη σελίδα του ΟΚΑΚ: "Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για τον ΟΚΑΚ. Επενδύσαμε και πιστέψαμε στα δικά μας παιδιά και τα εμπιστευτήκαμε σε σωστούς ανθρώπους. Ευχαριστούμε πολύ τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές Νίκο Στυλιανίδη και Ιωάννα Σιώμου που στηρίζουν και καθοδηγούν τις αθλήτριές μας. Μπράβο Μαρία και Σοφία!!!!!!"

Συγχαρητήρια από την Δήμαρχο Καβάλας, ανακοινώθηκε βράβευση 

 

Η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα συγχαίρει από τα βάθη της καρδιάς της, την καβαλιωτισσα αθλήτρια του ΟΚΑΚ Καβάλας, Μαρία Ζαχαρούδη, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο πένταθλο.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας θα βραβεύσει και θα τιμήσει την αθλήτρια, τους προπονητές και τη Διοίκηση του Συλλόγου σε συνεδρίαση που θα είναι συμβατή με το πρόγραμμα και τις σπουδές της. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.

 

Read 1340 times Last modified on Sunday, 10 February 2019 19:47
Super User

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris orci enim, consequat ac facilisis ut, semper vel sem. Nunc malesuada eleifend purus sed ultricies. Vestibulum eu mi tortor, ornare pellentesque tortor. Aliquam convallis lacus non urna iaculis ultrices. Etiam molestie purus eget arcu volutpat nec luctus quam sodales.

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker