http ΣΤΙΒΟΣ: Η περιπέτεια της Άννας Δάφτσου στην Βενετία
Saturday, 14 September 2019 11:46

ΣΤΙΒΟΣ: Η περιπέτεια της Άννας Δάφτσου στην Βενετία

Written by 
Published in Στίβος

Η Άννα Δάφτσου εκπροσώπησε την Καβάλα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Διαχρονικών Αθλητών που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην Βενετία. Πολλές συμμετοχές στα 100 μέτρα όπου κατέκτησε την 7η θέση μετά από 3 συνολικά κούρσες. Ήταν 8η στο νέο της αγώνισμα, το άλμα σε μήκος. Η έμπειρη αθλήτρια στίβου του νομού μας, μεγάλη πρωταγωνίστρια και στους αγώνες διαχρονικών αθλητών, με ανάρτηση της στην προσωπική της σελίδα στο fb, περιέγραψε την περιπέτεια της στην Βενετία ως εξής:

«Άλλο ένα όμορφο αθλητικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του ... το 21ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Διαχρονικών αθλητών στην Βενετία ολοκληρώθηκε για εμένα με δυο θέσεις στην οκτάδα των κορυφαίων αθλητριών της Ευρώπης στην κατηγορία μου. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, με το Πρωτάθλημα του Aarhus το 2017, αγωνίστηκα στον τελικό των 100μ, ως μάλιστα η μεγαλύτερη ηλικιακά αθλήτρια! Το αγώνισμα ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, με 29 συμμετοχές κι έτρεξα 3 κούρσες ώστε να καταλάβω την πολύ τιμητική 7η θέση. Στο μήκος, το νέο μου αγώνισμα, στο οποίο προπονούμαι μόλις 5 μήνες, μου στοίχισε σημαντικά η έλλειψη εμπειρίας και κυρίως η απουσία του προπονητή μου ώστε να με καθοδηγήσει αποτελεσματικά. Παρόλα αυτά κατέλαβα την 8η θέση, μεταξύ 15 αθλητριών. Μικρή είμαι ακόμη θα μάθω. Θα ήθελα ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Sdrolas Haralampos,τον Fotis Kamperidis που μου μαθαίνει την τεχνική του μήκους. Τον Pavlos Sdrolas που με τα προϊόντα της εταιρείας plantagon.gr.

με βοηθάει στο αθλητικό κ καθημερινό μου προγράμμα...Κ για το τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τρεις ανθρώπους που μου στάθηκαν τους τελευταίους δύσκολους μήνες...Τον φίλο κ αδερφό Kostas Tsiolis την συναθλήτρια από τα παλιά Κρυσταλλία Αθανασοπούλου κ την συναθλήτρια μου στους διαχρονικους αθλητές Anastasia Thomaidou η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη..Σας ευχαριστώ πολύ❤❤❤❤❤????????????????????????❤????????»

Read 1056 times Last modified on Saturday, 14 September 2019 11:51
Super User

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris orci enim, consequat ac facilisis ut, semper vel sem. Nunc malesuada eleifend purus sed ultricies. Vestibulum eu mi tortor, ornare pellentesque tortor. Aliquam convallis lacus non urna iaculis ultrices. Etiam molestie purus eget arcu volutpat nec luctus quam sodales.

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker