http ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ο Χάρης Παλτόγλου στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
Tuesday, 11 May 2021 09:28

ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ο Χάρης Παλτόγλου στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Written by 
Ο προπονητής του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, Χάρης Παλτόγλου, καταλαμβάνει την ιδιαίτερα τιμητική θέση στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ. Όπως σημείωσε σε σχετική του ανακοίνωση είναι μια νεοσύστατη επιτροπή που έχει στόχο να καταγράψει την ιστορία του αθλήματος. Αναφέρει στη δήλωσή του τα εξής: 
 
"Ως προπονητής του Aθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας θα  ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την τιμητική θέση στο πρόσωπό μου στην επιτροπή ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ. 
Μία νεοσύστατη επιτροπή που στόχο έχε Καταγράφει την ιστορία του αθλήματος, αρχειοθετεί (ψηφιοποιεί) και προστατεύει σημαντικά αντικείμενα όπως φωτογραφίες, ψηφιακό υλικό και έγγραφα απαραίτητα για τη διατήρηση και μετάδοση στις επόμενες γενεές της ιστορικής μνήμης και κληρονομιάς του αθλήματος στη χώρα μας.
Η Ελληνική Ομοσπονδία ταεκβοντό περνάει σε μία νέα εποχή  πού στόχο  έχει την ανάπτυξη του αθλήματος για την προβολή του. Είμαι πεπεισμένος ότι και από αυτή τη θέση μπορω να προσφέρω πολλά όπως το έκανα και στο παρελθόν από άλλες θέσεις όπως ο υπεύθυνος διαιτησίας και εξεταστήστεις  Μαύρο ζωνών και νταν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο.
ΣΕ όλη αυτή τη διαδρομή μου Θα ήθελα να ευχαριστήσω  τον Πρόεδρο της ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος Μανώλη Χρήστο για την εμπιστοσύνη μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους προπονητές που απαρτίζουν την επιτροπή  και εύχομαι σε μία καλή συνεργασία".
Δελτίο Τύπου 
Read 2111 times

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker