http ΡΑΛΛΥ: Άλλο ένα βάθρο για τον Ιορδάνη Σερδερίδη στο πρωτάθλημα!
Tuesday, 26 October 2021 08:59

ΡΑΛΛΥ: Άλλο ένα βάθρο για τον Ιορδάνη Σερδερίδη στο πρωτάθλημα!

Written by 

Σε άλλον έναν αγώνα, τον τρίτο φετινό, ανέβηκε στο βάθρο των νικητών ο Ιορδάνης Σερδερίδης! Με συνοδηγό τον Frederic Miclotte, τερμάτισαν στην τρίτη θέση του Φθινοπωρινού Ράλλυ, που αποτέλεσε τον τέταρτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ράλλυ. Με αυτή τους την επιτυχία σκαρφάλωσαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του θεσμού, με έναν αγώνα να απομένει για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

 

Το Φθινοπωρινό Ράλλυ περιελάμβανε πέντε χωμάτινες διαδρομές στη Φωκίδα, με τον Ιορδάνη Σερδερίδη να βρίσκεται στην τέταρτη θέση μετά το πρωινό loop ειδικών: «Στις πρώτες ειδικές του αγώνα κινηθήκαμε γρήγορα σε έναν ράλλυ γνώριμο σε εμάς. Το οδόστρωμα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς κακοτράχαλα σημεία, με αποτέλεσμα να ευχαριστηθούμε οδήγηση σε αυτές τις πανέμορφες τοποθεσίες. Κάναμε σωστή επιλογή ελαστικών, ενώ και η βροχόπτωση που έκανε την εμφάνισή της σε ορισμένα σημεία, δεν μας δυσκόλεψε», δήλωσε ο οδηγός.

Η συνέχεια βρήκε τον Καβαλιώτη οδηγό να ανεβαίνει μια θέση στην κατάταξη και τελικά να τερματίζει στην τρίτη θέση του αγώνα: «Ολοκληρώσαμε τρίτοι στο Φθινοπωρινό Ράλλυ, κάτι που αυτομάτως μας έφερε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος με την απόδοσή μου. Ήμασταν αρκετά πίσω από τους πρωτοπόρους και πρέπει να δουλέψουμε αρκετά ώστε να ψαλιδίσουμε αυτή τη διαφορά στη συνέχεια», ήταν τα λόγια του Σερδερίδη, ο οποίος συνέχισε: «Είναι πολύ ευχάριστο που ο συναγωνισμός στο πρωτάθλημα είναι υψηλός! Συγχαρητήρια στους φετινούς Κύπριους πρωταθλητές, οι οποίοι άξιζαν δικαιωματικά τον τίτλο!» 

Επόμενος αγώνας του Ιορδάνη Σερδερίδη είναι το Ολυμπιακό Ράλλυ που θα διεξαχθεί στις 13 και 14 Νοεμβρίου στην Ηλεία.

**Ακολουθήστε  τον Ιορδάνη Σερδερίδη μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/Serderidisrallyfans

Δελτίο Τύπου

Read 367 times Last modified on Monday, 01 November 2021 06:19

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker