http Items filtered by date: Monday, 28 February 2022
Ξεκίνησε ήδη η διαδικτυακή προπώληση των εισιτηρίων για το Κυριακάτικο (6/3) εντός έδρας παιχνίδι του ΑΟ Καβάλας με τον Θεσπρωτό για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος  Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής. Για τον Βόρειο όμιλο ο ΑΟ Καβάλας υποδέχεται την Κυριακή 6/3 (14:45) τον Θεσπρωτό. 

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα Κ20 της SL2 το ερχόμενο Σάββατο 5/3.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε ο Ορφέας Ελευθερούπολης το βράδυ της Δευτέρας στο αμφιθέατρο "Φρίξος Παπαχρηστίδης". Στην διάρκεια της έγινε η κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου καθώς επίσης βραβεύσεις παλαιμάχων αλλά και εν ενεργεία ποδοσφαιριστών. 
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Γιώργος Πριονίδης, μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, βουλευτές, μέλη της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης και δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Παγγαίου και Καβάλας. 
 
ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ 
Κατά την διάρκεια της βραδιάς βραβεύτηκαν ο Αλέκος Μοσχοφίδης (παλαίμαχος άσος του Ορφέα και της Καστοριάς), ο Γιάννης Αντωνιάδης (στα 14,5 χρόνια του φόρεσε τη φανέλα του Ορφέα και κατέχει το ρεκόρ με 57 γκολ σε μια χρόνια, αγωνίστηκε στον ΑΟΚ και στον Πανσερραϊκό σε επαγγελματικό επίπεδο),  ο Κώστας Βακιρτζής (ποδοσφαιριστής και προπονητής του Ορφέα με επαγγελματική καριέρα σε ΑΟΚ και Αρη Θεσσαλονίκης), ο Σταύρος Βακιρτζής (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ορφέα αλλά και του ΑΟΚ), ο Τάκης Χρυσοστομίδης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος του συλλόγου, ο οποίος ξεχώρισε για το ήθος του).
Επίσης, βραβεύτηκαν παιδιά που ξεκίνησαν από την Ακαδημία του συλλόγου και τώρα αγωνίζονται με την ανδρική ομάδα και δη οι Καϊπης, Κυριακού,  Νίμβρογλου, Κωνσταντίνου και Τσολάρι.
 
Δυο ήταν τα τυχερά φλουριά  και τα βρήκαν ο Σταύρος Καιπης και οι παλαίμαχοι. 
 
**Φωτογραφία: Τάσος Πατσίδης
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ημιτελικά στο Coppa Italia, πράξη πρώτα ανάμεσα στο ζευγάρι Μίλαν – Ιντερ. Η στήλη του Bet of the Day αναλύει και ποντάρει στο μεγάλο ιταλικό ντέρμπι.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αύριο (2/3) συνεχίζεται η φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας με την διεξαγωγή ενός ακόμη  αγώνα. 

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Page 1 of 2

Articles by Author

« March 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
eXTReMe Tracker