http ΟΚΑΚ: Λάσκαρης Κυριάκου, 6ος στα 400μ. με ρεκόρ συλλόγου
Saturday, 13 February 2021 13:24

ΟΚΑΚ: Λάσκαρης Κυριάκου, 6ος στα 400μ. με ρεκόρ συλλόγου

Written by 
Published in Στίβος

Την 6η θέση με  ρεκόρ συλλόγου στα 400μ. κλειστού στίβου 50΄΄35 κατέλαβε ο Λάσκαρης Κυριάκου του ΟΚΑ Καβάλας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 12-13/2 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στην ιστοσελίδα του ΟΚΑΚ στο fb υπάρχει και σχετική ανάρτηση από την πρόεδρο και προπονήτρια Κατερίνα Δράκου που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην παρουσία του νεαρού Λάσκαρη στην διοργάνωση. Αναφέρονται τα εξής:

«Λάσκαρης Κυριάκου, αθλητής πρότυπο, δουλεύει σιωπηλά, με επιμονή και υπομονή, σε δύσκολες έως αντίξοες συνθήκες, σε ένα στάδιο εχθρικό για όσους θέλουν να κάνουν υψηλό αθλητισμό, αφού δεν υπάρχει σεβασμός στην προσπάθειά τους.

Ήρθε το Σεπτέμβρη και μου είπε: "Κυρία φέτος θέλω να δοκιμάσω να κατεβώ στο κλειστό, κι αν ο σύλλογος δεν μπορεί να μου καλύψει τα έξοδα, εγώ μπορώ να το υποστηρίξω". Του απάντησα χωρίς να το σκεφτώ: Πάμε για κλειστό. Και ξέρω ότι τόσα χρόνια σπουδάζει, δουλεύει σερβιτόρος και προπονείται συστηματικά. Από  αυτά τα χρήματα είναι διατεθειμένος να καλύψει τα έξοδα των αγώνων.  Οι περισσότεροι παράγοντες θα σκεφτούν τζάμπα έξοδα το κλειστό, δεν αξιολογείται, είναι για λίγους, γιατί να πληρώσει ο σύλλογος. Για μας στον ΟΚΑΚ επίκεντρο και λόγος για να υπάρχουμε όλοι εμείς είναι ο αθλητής. Και φυσικά καλύψαμε τα έξοδα για τον αγώνα στους αθλητές μας, παρά τις κλειστές ακαδημίες και τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας στο σύλλογο,  να εξασφαλίζουμε στους αθλητές μας τις αναγκαίες συνθήκες για αγωνίζονται. Κι ο Λάσκαρης μας δικαίωσε. Έτρεξε σε ένα πρωτόγνωρο περιβάλλον, σε έναν αγωνιστικό χώρο με ιδιαιτερότητες και δυσκολίες και έτρεξε καλά. Κι εμείς όλοι είμαστε περήφανοι για τη δικαίωση της προσπάθειάς του.

Μια προσπάθεια που κρατάει χρόνια τώρα. Λάσκαρη μέσα από την καρδιά μου σε ευχαριστώ!!!!! Keep working....»

Read 546 times Last modified on Saturday, 13 February 2021 13:28
Super User

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris orci enim, consequat ac facilisis ut, semper vel sem. Nunc malesuada eleifend purus sed ultricies. Vestibulum eu mi tortor, ornare pellentesque tortor. Aliquam convallis lacus non urna iaculis ultrices. Etiam molestie purus eget arcu volutpat nec luctus quam sodales.

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker