http ΟΚΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Αποχώρηση Έφης Παπουτσή από το προπονητικό τιμ
Tuesday, 06 July 2021 20:17

ΟΚΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Αποχώρηση Έφης Παπουτσή από το προπονητικό τιμ

Written by 
Published in Στίβος

Η Έφη Παπουτσή ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο fb την αποχώρηση της από το προπονητικό τιμ του ΟΚΑ Φίλιππος Καβάλας μετά από 7 χρόνια προσφοράς. Αναφέρονται τα εξής:

«Ανακοίνωση Προσωπική. Δε θα πω πολλά. Η προπονητική μου πορεία ξεκίνησε πριν 14 χρόνια με την ομάδα του ΠΑΟΚ και τις ακαδημίες. Από τότε μελέτησα εξελίχθηκα κ δε σταμάτησα ν μελετάω ποτέ. Στη συνέχεια ακολούθησε ο ΟΚΑΦ Καβάλας. Είχα την τιμή να συνεργαστώ με πολλά παιδιά και όλα να έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

 Χρόνια με πολλές επιτυχίες, κλήσεις στην εθνική ομάδα αθλητών μου αλλά και εμένα της ίδιας, αλλά και κάποιες ατυχίες φυσικά γιατί έτσι είναι ο αθλητισμός και έτσι γινόμαστε πιο δυνατοί. Έκανα κατάθεση ψυχής γι αυτήν την ομάδα γι΄ αυτά τα παιδιά και δεν το μετανιώνω. Αθλητές μου σας αγαπώ, είστε και γίνατε η δεύτερη μου οικογένεια και ελπίζω έστω και λίγο να σας βοήθησα ώστε πέρα από καλούς αθλητές (ο καθένας για τις δυνατότητες του), να γίνατε και καλύτεροι ως προσωπικότητες..

Έφτασε η ώρα λοιπόν να αποχωρήσω από τον χώρο αυτό που τόσο αγαπώ να υπηρετώ, νωρίτερα από ότι υπολόγιζα και με πολύ μα πάρα πολύ σκέψη και βαριά καρδιά αλλά με πλήρη συνείδηση.

Καμιά φορά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα θες όσο κι αν προσπαθείς και όταν αρχίζουν και σε φθείρουν τότε είναι η σωστή στιγμή να φύγεις με το κεφάλι ψηλά και την ψυχή σου καθαρή.

Ευχαριστώ για την συνεργασία τους προπονητές όλους τόσα χρόνια και τον Πρόεδρο Τάσο Ιωαννίδη για την ευκαιρία που έδωσε να μπω στην ομάδα του πριν 7 χρόνια. Καλή συνέχεια και καλή πορεία σε όλους. Με αγάπη και κοινό στόχο το καλό μόνο των αθλητών. Εις το επανιδείν».

Read 433 times Last modified on Tuesday, 06 July 2021 20:19
Super User

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris orci enim, consequat ac facilisis ut, semper vel sem. Nunc malesuada eleifend purus sed ultricies. Vestibulum eu mi tortor, ornare pellentesque tortor. Aliquam convallis lacus non urna iaculis ultrices. Etiam molestie purus eget arcu volutpat nec luctus quam sodales.

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker