http ΟΚΑΚ: Κορυφαίος σύλλογος στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ. για το 2021
Thursday, 02 December 2021 18:24

ΟΚΑΚ: Κορυφαίος σύλλογος στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ. για το 2021

Written by 
Published in Στίβος
Ο ΟΚΑ ΚΑΒΑΛΑΣ είναι και πάλι πρώτος σύλλογος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  σύμφωνα με την ετήσια αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ.
 
Η σχετική ανάρτηση στη σελίδα του Συλλόγου από την πρόεδρο του κ. Δράκου έχει ως εξής: "Ο ΟΚΑΚ  1ος σύλλογος στην περιφέρεια Α.Μ.Θ. σύμφωνα με την αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ.
 
Σε μια χρονιά με πολλά προβλήματα, λόγω πανδημίας, ο ΟΚΑΚ έλαβε μέρος σε όλα τα αξιολογούμενα Πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα που διεξήχθησαν.
 
Παρά τις απουσίες διακεκριμένων αθλητών-τριων λόγω νόσησης ή τραυματισμών, με αθλητές στη Γ΄Λυκείου και τις δυσκολίες προπόνησης λόγω συνθηκών, με την αδικία των κριτών στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων που στέρησε από την αθλήτρια μας Μαρία Ζαχαρούδη ένα μετάλλιο,  σταθήκαμε ψηλά και πετύχαμε τους στόχους που αρχικά είχαμε θέσει.
 
Με αθλητές δικούς μας, που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες μας κι έφτασαν να πρωταγωνιστούν πανελλαδικά. Χωρίς μισθοφόρους, χωρίς τρανταχτές μεταγραφές κλπ. με τα δικά μας παιδιά που χρόνια τώρα εμπιστεύονται τον ΟΚΑΚ και δεν έφυγαν με μεταγραφή, παρά τις δελεαστικές προτάσεις που είχαν. 65 χρόνια τώρα αποδεικνύουμε ότι η δουλειά που γίνεται στο σύλλογο είναι σοβαρή, με έμφαση στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα, με συγκεκριμένο πλάνο και με έμπειρους προπονητές.
 
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά  έναν έναν όλους τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας, τους ήρωες γονείς τους που είναι αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών τους και του συλλόγου, τους προπονητές μας που καθημερινά μοχθούν για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών μας.
 
Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. για τις λύσεις σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει.  Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας ENERGEAN, Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Γιώργος Αμπαζόπουλος, ΕυGym Θανάσης Κωνσταντινίδης, Σχολή Οδηγών Θωμάς Παράσχος. Τέλος να ευχαριστήσουμε το Δήμο Καβάλας για την οικονομική επιβράβευση του ΟΚΑΚ για τις επιτυχίες του 2020. Συνεχίζουμε δυναμικά για τους νέους στόχους μας!!"
 
**Δελτίο Τύπου
Read 5463 times Last modified on Thursday, 02 December 2021 18:36
Super User

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris orci enim, consequat ac facilisis ut, semper vel sem. Nunc malesuada eleifend purus sed ultricies. Vestibulum eu mi tortor, ornare pellentesque tortor. Aliquam convallis lacus non urna iaculis ultrices. Etiam molestie purus eget arcu volutpat nec luctus quam sodales.

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker