Print this page
Friday, 14 May 2021 08:13

Προγνωστικά Παρασκευής. Θα βγουν οι σκούπες;

Written by 
Rating :
(0 votes)

Προγνωστικά Παρασκευής στην Basket League, σε Περιστέρι και Νίκαια. To Περιστέρι κατάφερε να κάνει το 1-0 στη σειρά και πήρε το πλεονέκτημα από τους Πατρινούς. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά φάνηκε επηρεασμένη από την απώλεια του κυπέλλου και ηττήθηκε με 83-66. Σε καμία περίπτωση αυτοί οι 17 πόντοι δεν αντικατοπτρίζουν τη διαφορά των δύο αντιπάλων. Δε θα μου προκαλέσει έκπληξη να έχουμε εκ νέου σπάσιμο της έδρας σήμερα.

Αυτό που σίγουρα περιμένω είναι ένα κλειστό παιχνίδι, όπως συνηθίζουν άλλωστε οι δυο ομάδες. Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου πάει τα παιχνίδια της, ειδικά εντός, σε χαμηλό σκορ και ρυθμό με περισσότερες επιθέσεις σε σετ παιχνίδι. Ο Προμηθέας παίζει με την πλάτη στον τοίχο και αυτό προσδίδει μεγαλύτερη πίεση στην αποστολή του.

Στο άλλο ματς της ημέρας, λίγο νωρίτερα, στη Νίκαια, ο Ιωνικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο αγώνα της σειράς. Το “τριφύλλι” κέρδισε προχθές με 102-64, ωστόσο ο Ιωνικός του έβαλε δύσκολα για ένα ημίχρονο.

Συγκεκριμένα είδαμε έναν κακό Παναθηναϊκό στο πρώτο μισό. Στην επίθεση ήταν άστοχος και ναι ήταν λίγοι οι 40 πόντοι για τις επιθέσεις που έκανε. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ήταν εύστοχοι, είχαν 6 τρίποντα και κατάφεραν να εκνευρίσουν τον Κάτας. Με το δίκιο του ο Ισραηλινός ζητούσε προσήλωση στην άμυνα και αυτή ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι “πράσινοι” ήταν αγνώριστοι και δέχθηκαν μόλις 25 πόντους στα εναπομείναντα δεκάλεπτα, ενώ και επιθετικά βελτιώθηκαν πολύ.

**Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά

 

Read 398 times Last modified on Friday, 14 May 2021 14:16
eXTReMe Tracker