http ΝΕΣΤΟΣ: «Χάσαμε έναν φίλο, έναν αγωνιστή, έναν υπέροχο άνθρωπο»
Saturday, 28 November 2020 10:05

ΝΕΣΤΟΣ: «Χάσαμε έναν φίλο, έναν αγωνιστή, έναν υπέροχο άνθρωπο»

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η διοίκηση του Νέστου με λιτή ανακοίνωση είπε όλα όσα θέλουν να πουν όλοι όσοι έτυχε να γνωρίσουν τον αδικοχαμένο Γιάννη Καραμανίδη: «Χάσαμε έναν φίλο, έναν αγωνιστή, έναν υπέροχο άνθρωπο. Τα λόγια είναι περιττά και αποτυπώνονται στις τρεις προηγούμενες λέξεις. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.  Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη».

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα (28/11) στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χρυσούπολης στις 16.00. Η σωρός θα βρίσκεται στο ναό στις 15.00.

Πολλές οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις, απόδειξη αν μη τι άλλο της δυναμικής του Γιάννη στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα, ο Αετός Οφρυνίου, ο Μ.Α. Ορφανίου, ο Άρης Πηγών, η Θράκη Γραβούνα, η Αναγέννηση Θαλασσιάς, ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας του οποίου ήταν ιδρυτικό μέλος και πόσοι ακόμη… Οι φίλοι, συμπαίκτες και συνεργάτες του έβαλαν «μαύρο» στις προσωπικές τους σελίδες στο FB, η Χρυσούπολη κλαίει από χθες βράδυ και ένα τεράστιο «γιατί» στο μυαλό όλων.

Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965

«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον χαμό του Διοικητικού στελέχους του Νέστου Χρυσούπολης, Γιάννη Καραμανίδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών.

Ο Γιάννης ήταν ένας αγωνιστής προσφέροντας χρόνια τις υπηρεσίες του στην ομάδα της καρδιάς του τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και σαν μέλος της διοίκησης σε δύσκολους καιρούς.

Η Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 συμπαρίσταται στο πένθος εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του καθώς και στην ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης».

ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ

«ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΙΑΝΝΗ....Το ΔΣ  το προπονητικό τίμ και οι ποδοσφαιριστές του Αετού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια  και στην ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης για τον άδικο χαμό του Γιάννη Καραμανίδη .....τα λόγια είναι περιττά....Κρίμα!!!»

Μ.Α. ΟΡΦΑΝΙΟΥ

«Θερμά Συλλυπητήρια!!! Μόλις πληροφορηθήκαμε την δυσάρεστη είδηση, Έφυγε μετά από ανακοπή καρδιάς  ο Γιάννης Καραμανίδης στα 44 του χρόνια! Ολόκληρη η οικογένεια του  ΜΕΓΑ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τους οικείους του και την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης για την μεγάλη απώλεια».

ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ

«Το πιο βαρύ πράγμα στον κόσμο είναι να φεύγουν νέοι άνθρωποι απ' την ζωή!!Η οικογένεια του ΑΡΗ ΠΗΓΩΝ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τους οικείους και την ομάδα του ΝΈΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΎΠΟΛΗΣ για την μεγάλη αυτή απώλεια!! Καλό παράδεισο Γιάννη».

ΘΡΑΚΗ ΓΡΑΒΟΥΝΑ

«Φόρος τιμής  σε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ εδώ και πολλά χρόνια με αγάπη και αφοσίωση! Είναι κρίμα και άδικο να φεύγουν από την ζωή τόσο νέοι άνθρωποι, σύσσωμο  το Δ.Σ της ΘΡΑΚΗΣ ΓΡΑΒΟΥΝΑΣ εκφράζουμε την θλίψη  μας για τον χαμό του Γιάννη  Καραμανίδη και παράλληλα  την συμπαράσταση στην οικογένεια του,  ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει!»

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑ

"Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ν.ΞΕΡΙΑΣ "Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ" εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρόωρα αδικοχαμένου φίλου μας Γιάννη Καραμανίδη ο οποίος έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και επί χρόνια στενός μας συνεργάτης. Φίλε Γιάννη καλό παράδεισο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει".

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ

«Ο Α.Σ. Αναγέννηση Θαλασσιάς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Καραμανίδη Ιωάννη και στον Α.Σ. Νέστο Χρυσούπολης για τον αδόκητο χαμό του εξαίρετου μέλους τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΧΑΡΗΣ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ-ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

«Γιάννη φίλε μας διέλυσες. Δεν έχω λόγια μας. Κομμάτια μας έκανες.  Καλό παράδεισο ρε φίλε. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου».

ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: "Καλό ταξίδι Γιάννη.. Σήμερα αποχαιρετήσαμε ένα μεγάλο φίλο. Ο Γιάννης Καραμανίδης ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Α.Σ Ταεκβοντό Καβάλας. Μάλιστα διετέλεσε και Αντιπρόεδρος του συλλόγου. Ήταν πάντα κοντά μας. Φίλος και αδελφός. Άνθρωπος του αθλητισμού. 
Αφιέρωσε πολλά στο Νέστο σαν ποδοσφαιριστής και σαν παράγοντας. Γιάννη δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. 
Ο Α.Σ Ταεκβοντό Καβάλας θα τιμήσει τη μνήμη του Γιάννη Καραμανίδη ξεχωριστά όταν θα το επιτρέψουν οι συνθήκες οι οποίες αυτή την εποχή είναι ιδιαίτερα δύσκολες λόγω της πανδημίας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Καλό παράδεισο Γιάννη".
Read 1032 times Last modified on Monday, 30 November 2020 12:14

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker