http ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ: «Στηρίζω την υποψηφιότητα Ζαγοράκη για πρόεδρο στην ΕΠΟ»
Monday, 11 January 2021 13:35

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ: «Στηρίζω την υποψηφιότητα Ζαγοράκη για πρόεδρο στην ΕΠΟ»

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Γιώργος Σουφλέρης, τέως πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας και νυν μέλος του διοικητικού συμβουλίου αυτής, απέστειλε δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας του Θόδωρου Ζαγοράκη. Αναλυτικά, αναφέρονται τα κάτωθι: 

«ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΕΡΝΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ.ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ “”ΚΡΑΧ”” ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ, ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ, ΑΝΑΚΑΜΨΗ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Κ.Λ.Π.  ΩΣ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Ο. ΔΗΛΩΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:  «ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΟΔΩΡΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΥΧΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.  Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΙΘΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΑΣΚΕΙ ΕΠΙΡΡΟΗ,  ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ.

ΤΕΛΟΣ, ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ (ΜΕΛΟΣ Ε.Ε ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ)».

Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε πως η ΕΠΣ Καβάλας έχει ήδη δηλώσει και επίσημα την στήριξη της υποψηφιότητας του Σταύρου Ψαρόπουλου για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές της Ομοσπονδίας (είναι προγραμματισμένες για τις 19/1 χωρίς να αποκλείεται αναβολή λόγω covid -19) δεν υπάρχει επισήμως άλλη υποψηφιότητα παρά το γεγονός ότι γίνονται διάφορες συζητήσεις.

Επίσης, θα θυμίσουμε πως υποψήφιος για μέλος της Ε.Ε. θα είναι ο Γιώργος Πριονίδης, ταμίας της ΕΠΣ Καβάλας. 

 

 

Read 472 times Last modified on Monday, 11 January 2021 13:41

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker