http Ενημέρωση από τα δύο ιδιωτικά γήπεδα της πόλης παροχής υπηρεσίας (5Χ5,9Χ9,11Χ11)
Monday, 14 June 2021 14:18

Ενημέρωση από τα δύο ιδιωτικά γήπεδα της πόλης παροχής υπηρεσίας (5Χ5,9Χ9,11Χ11)

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι ιδιοκτήτες δύο ιδιωτικών γηπέδων της πόλης, ο κ. Σίμος Ανθουλάκης και ο κ. Αλέξης Δήμου, μας απέστειλαν ανακοίνωση-ενημέρωση που αφορά στην χρήση γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση τους, αναφέρονται τα εξής: «Είμαστε επαγγελματίες στην παροχή υπηρεσιών στον χώρο του αθλητισμού (ΚΑΔ 9311100) και διαθέτουμε αντίστοιχα αδειοδοτημένες αθλητικές εγκαταστάσεις για την υλοποίηση αυτών των υπηρεσιών. Συγκεκριμένα είμαστε ιδιοκτήτες των αθλητικών εγκαταστάσεων με τις επωνυμίες «GOALOFFIVE» στη περιοχή των Σφαγείων Δήμου Καβάλας (ιδιοκτήτης Κος Συμεών Ανθουλάκης) και «MUNDIALITOFOOTBALLCLUB» στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αμισιανών Δήμου Παγγαίου Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (ιδιοκτήτης Κος Αλέξης Δήμου). Ανήκουμε δε ως επιχειρήσεις στην Ένωση Ιδιωτικών Αθλητικών Κέντρων Ελλάδος.

Τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα όμως το τελευταίο έτος λόγω της πανδημίας – Convid 19 – και των κλειστών επιχειρήσεων μας, παρατηρείται το εξής φαινόμενο.  Η χρήση από το ευρύτερο κοινό των παραχωρημένων από τις θεσμικά αρμόδιες αρχές του τόπου (αυτοδιοικητικές και αθλητικές) ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων στα αντίστοιχα αθλητικά σωματεία με συναίνεση και εκμετάλλευση αυτής της χρήσης από ορισμένα αθλητικά σωματεία και όχι βέβαια από όλα.

Στα πλαίσια αυτά εκδίδουμε το παρόν δελτίο τύπου για να ενημερώσουμε το αθλητικό και ευρύτερο κοινό της περιφερειακής μας ενότητας τα εξής:

-Οι επιχειρήσεις στην Περιφερειακή μας Ενότητα, που λειτουργούν αθλητικές εγκαταστάσεις και παρέχουν υπηρεσίες στο ευρύτερο κοινό είναι αυτές, όπως και οι δικές μας, που έχουν άδεια από τις αρμόδιες αρχές γι΄ αυτό και εκδίδουν αντίστοιχα φορολογικά στοιχεία.

-Η δραστηριότητα δε ορισμένων αθλητικών συλλόγων με την διάθεση στο ευρύτερο κοινό των παραχωρημένων σε αυτούς ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων και η εκμετάλλευση αυτής της υπηρεσίας αφενός δεν συνάδει με την καλλιέργεια και ευόδωση του αθλητικού ιδεώδες, που θέλουν και οφείλουν να υπηρετούν,  και αφετέρου είναι εκτός του καταστατικού τους σκοπού και της απαιτούμενης νομιμότητας για την παροχή αντίστοιχων υπηρεσιών

-Συνιστούμε στο κοινό που θέλει να κάνει χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων να απευθύνεται σε επιχειρήσεις, που διαθέτουν την αντίστοιχη άδεια για την παροχή αυτής της υπηρεσίας, οι οποίες προσφέρουν συνθήκες ασφάλειας και οργανωμένους χώρους γι αυτή τη χρήση.

-Συστήνουμε σε όσους (ευτυχώς είναι λίγοι)  προσπαθούν να καπηλεύσουν αυτή την επαγγελματική μας δραστηριότητα να δώσουν άμεσα ένα τέλος στην μη νόμιμη «παραχώρηση» των εγκαταστάσεων στο ευρύτερο κοινό και στην εκμετάλλευση αυτής της «παραχώρησης», αφού αυτές οι εγκαταστάσεις  τους παραχωρήθηκαν για την ευόδωση των αθλητικών σκοπών τους και μόνο και όχι για επαγγελματική χρήση και εκμετάλλευση.

          Τέλος είμαστε πεπεισμένοι και σίγουροι ότι αυτή η ενημέρωση θα τύχει της δέουσας ανταπόκρισης από όλους όσους εμπλέκονται στις ανωτέρω ενέργειες και δραστηριότητες και δεν θα χρειασθούν περαιτέρω ενέργειες για την προστασία της επαγγελματικής μας δραστηριότητας και για την διαφύλαξη της υγείας, ασφάλειας των συνανθρώπων μας που θέλουν να κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων».

Δελτίο Τύπου

Read 387 times Last modified on Monday, 14 June 2021 14:20

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker