http Η ΕΠΣ Καβάλας στηρίζει τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας
Wednesday, 16 June 2021 15:55

Η ΕΠΣ Καβάλας στηρίζει τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, συμμετέχει στην προσπάθεια του συλλόγου "Ευ Αγωνίζεσθαι" για τη στήριξη των σεισμόπληκτων της Ελασσόνας και καλεί όλους τους φιλάθλους και τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Καβάλας να συνδράμουν, ο καθένας με τον τρόπο του, στην ανακούφιση των ανθρώπων που επλήγησαν από τον σεισμό των 6,3 R. τον περασμένο Μάρτιο.

Ας δείξουμε όλοι έμπρακτα την υποστήριξή μας στους ανθρώπους που είδαν τους κόπους μιας ζωής να χάνονται από μία σκληρή φυσική καταστροφή, η οποία μπορεί να πλήξει άπαντες.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της ομάδας "Ευ Αγωνίζεσθαι" και η αφίσα του φιλανθρωπικού τουρνουά με όλες τις πληροφορίες για την ενίσχυση των πληγέντων.

"Όλοι εμείς στην ομάδα του "Ευ Αγωνίζεσθαι" μεγαλώνουμε στα μέρη που τραυματίστηκαν από τον τεράστιο σεισμό των 6,3 R. που συνέβη στις 3 Μαρτίου 2021 με επίκεντρο την Ελασσόνα. Οι αναμνήσεις μας τραυματίστηκαν, τα όνειρά μας τραυματίστηκαν και όλη μας η ζωή αναποδογυρίστηκε σε λίγα δευτερόλεπτα. Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε κάτι για όλους εκείνους τους ανθρώπους που έχασαν τα πάντα κάτω από τα ερείπια των σπιτιών τους, των σπιτιών που έχτιζαν όλη τους τη ζωή με σκληρή δουλειά.

Η Ελασσόνα, η Λάρισα, το Μεσοχώρι, το Δαμάσι, το Αμούρι, το Δομένικο και το Ζάρκο είναι τα μέρη που υπέφεραν περισσότερο από αυτόν τον σεισμό, αλλά είναι και τα μέρη που ενώνουν όλους μας σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που ταλαντεύεται κάθε μέρα από νέους σεισμούς. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη μας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους γιατί ίσως αύριο να είμαστε στη θέση τους. Πρέπει να δείξουμε την αλληλεγγύη μας, την αγάπη και την υποστήριξή μας και να τους δώσουμε μια θερμή ανακούφιση σε αυτό που ζουν όλους αυτούς τους μήνες.

Αν προσπαθήσουμε, για λίγα λεπτά, να φανταστούμε πώς είναι από το ιδιωτικό μας περιβάλλον, το σπίτι μας, με τις ανέσεις μας, να αναγκαστούμε να ζήσουμε σε μια στρατιωτική σκηνή, χωρίς σοβαρή ιδιωτικότητα, χωρίς άνεση και με όλο τον πόνο από την απώλεια της περιουσίας μας, τότε θα καταλάβουμε πραγματικά σε ποια κατάσταση πρέπει να ζήσουν όλα τα θύματα αυτού του καταστροφικού σεισμού.

Ας ενώσουμε τη δύναμή μας, ας μοιραστούμε αυτήν τη δράση όσο το δυνατόν περισσότερο, ας δείξουμε ότι είμαστε άνθρωποι, ας δείξουμε ότι είμαστε εδώ για αυτούς, ας δείξουμε ότι η φύση δεν μας νίκησε αλλά μας έδωσε την ευκαιρία να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας!"

**ΤΟ ΒIΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

https://fb.watch/66ZzMZwfgK/ [1]

**ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΔΑ

https://fb.watch/65-2gJSKif/ [1]

Read 544 times Last modified on Wednesday, 16 June 2021 15:57

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker