http ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: «Αντίο ΑΕΤΕ»
Wednesday, 23 June 2021 15:12

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: «Αντίο ΑΕΤΕ»

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο αρχηγός του Αετού Οφρυνίου, Κώστας Καραγιαννίδης, άφησε το περιβραχιόνιο μετά από έξι χρόνια και επέλεξε να πει το δικό του ξεχωριστό «Αντίο» σε διοίκηση, πρόεδρο, προπονητές και συμπαίκτες με μια συγκινητική ευχαριστήρια ανακοίνωση στην προσωπική του σελίδα στο  FB. Όπως αναφέρει από όλους κρατά και κάτι, έκανε πολλούς φίλους και έγραψαν όλοι μαζί ιστορία.

Η σχετική ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο fb αναφέρει: «Μερικές φορές λένε δεν χρειάζεται να πεις κάτι,  οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Στιγμές μοναδικές και χαρούμενες από την πρώτη ως την τελευταία χρονιά μου σε αυτή την ομάδα! 6 χρονιά δεν τα λες λίγα, ούτε μπορείς να τα προσπεράσεις εύκολα και να πεις ένα απλό αντίο και καλή συνέχεια. Γεμάτα με περισσότερες χαρές και λιγότερες λύπες!

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη διοίκηση και σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα για όλα αυτά που μου έδωσαν  και ζήσαμε αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερα θα πω στον πρόεδρο, φίλο θα έλεγα πλέον @karvelisnikos που ήταν δίπλα μου πάντα σε ότι και να ζητούσα. Σπανίζουν άνθρωποι στο ποδόσφαιρο όπως ο κύριος και πρέπει να βρίσκονται στο χώρο για να πάει μπροστά. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα σε αυτή την ομάδα. Όλοι έβαλαν λιθαράκι σε κάθε επιτυχία της ομάδας αλλά και βελτίωσης δικής μου και κρατώ από όλους και κάτι. Τέλος, και ίσως το σημαντικότερο όλα αυτά τα παιδιά που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, τους συμπαίκτες μου, που πλέον οι περισσότεροι είναι φίλοι μου, γιατί αυτό μένει στο τέλος, που γράψαμε όλοι μαζί την δική μας ιστορία σε αυτή την ομάδα με  όλες τις  επιτυχίες και πορείες που κάναμε! Σας ευχαριστώ μάγκες! Στον αθλητισμό κάνεις μόνο φίλους και έτσι θέλω να κλείσω! Αντίο ΑΕΤΕ!!»

Read 455 times Last modified on Wednesday, 23 June 2021 15:13

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker