http ΝΕΣΤΟΣ: Δόθηκε το σύνθημα, ξεκινούν δουλειά…
Wednesday, 23 June 2021 18:58

ΝΕΣΤΟΣ: Δόθηκε το σύνθημα, ξεκινούν δουλειά…

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα τελευταία χρόνια δεν μας είχαν συνηθίσει στα ευχάριστα όμως τα πράγματα στις τάξεις του Νέστου Χρυσούπολης φαίνεται πως έχουν αλλάξει… Η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23/6 και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Αρχικά έγινε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και στη συνέχεια βρέθηκαν οι 13 που θα συνεχίσουν στα κοινά.

Ο Δημήτρης Ψυχουδάκης θα παραμείνει στη θέση του προέδρου και δίπλα του θα είναι πέντε νέοι και άλλοι επτά «παλιοί». Στα διοικητικά του Νέστου θα συμμετέχουν οι «νέοι» Κώστας Αντεδάκης (Καπετάνιος) γνωστός από την πολυετή παρουσία του στα διοικητικά του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, ο Ντέμης Ιωαννίδης, ο Κώστας Ξενουδάκης, ο Ιωάννης Σιώπης αλλά και ο Μανώλης Δρόσος.

Μαζί τους και οι «παλιοί» Ηλίας Λαδάκης, Ιωάννης Σιδηρόπουλος, Κώστας Αχθοφορίδης, Μιλτιάδης Ξενουδάκης, Σάββας Λαζαρίδης, Νικόλαος Ανδρούτσος και Γιώργος Μαστιγόπουλος. Στις επόμενες μέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα ξεκινήσουν από νωρίς την οργάνωση.

Ο πρόεδρος του Νέστου, Δημήτρης Ψυχουδάκης, ευχαρίστησε το δήμο Νέστου για την δωρεάν χορήγηση rapid test και την κάλυψη των μετακινήσεων καθώς  και τον μικροβιολόγο κ. Παππά για την δωρεάν διενέργεια των τεστ. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους χορηγούς που στάθηκαν στο πλευρό της διοίκησης αλλά και τον κόσμο για την συμπαράσταση παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της ομάδας.

Επίσης, όπως επεσήμανε, στα θετικά ενόψει της νέας χρονιάς είναι η πρόθεση των ποδοσφαιριστών να παραμείνουν στο έμψυχο υλικό του Νέστου, κάτι που επιβεβαιώνει το άριστο κλίμα που επικράτησε στην ομάδα κατά την διάρκεια της σεζόν.  

Παράλληλα, στο πλευρό της διοίκησης θα είναι ο Κυριάκος Τσαντίδης αλλά και άλλοι επώνυμοι της περιοχής.

Φωτογραφία αρχείου

Read 924 times Last modified on Wednesday, 23 June 2021 19:34

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker