Print this page
Wednesday, 07 July 2021 12:47

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: «Καυτές» οι επιθέσεις και των δύο, αξίζει το 2.30  

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Rating :
(0 votes)

Διάβασε εδώ την πλήρη αξιολόγηση του bwin casino!

113. Αγγλία – Δανία (22:00)

Την πιο παραγωγική της εμφάνιση πραγματοποίησε η Αγγλία στα προημιτελικά, διέσυρε την Ουκρανία με 4-0, ενώ το ευχάριστο είναι πως «ξεμπούκωσε» ο Χάρι Κέιν, ο οποίος πέτυχε 2 γκολ!

Επανέρχεται ο εξτρέμ Σάκα, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ο Σάουθγκεϊτ. Έχει πάρει φόρα η Δανία, δεν μπόρεσε να τη σταματήσει ούτε η Τσεχία, της οποία επικράτησε με 2-1 και η πορεία της άρχισε να… θυμίζει 1992, όταν και ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκε σε ημιτελικά Euro και τελικά κατέκτησε τον τίτλο. Μόνο ο Έρικσεν δεν υπολογίζεται, μία θέση στην επίθεση διεκδικούν οι Πόουλσεν και Ντόλμπεργκ.

Προγνωστικό: Η Αγγλία έχει το πλεονέκτημα πως αγωνίζεται εντός έδρας, όμως η Δανία ήταν η τελευταία ομάδα που την κέρδισε στο «Γουέμπλεϊ». Θα πάμε με τις επιθέσεις των δύο ομάδων, οι οποίες είναι άκρως παραγωγικές στα τελευταία ματς, ακριβό το Over στο 2.30.

664. Παλμέιρας – Γκρέμιο (8/7 01:00)

Για την Α’ Βραζιλίας, η Παλμέιρας προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, που την έφεραν σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας (απέχει 2 βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπραγκαντίνο). Τελευταία νίκη το ζόρικο 1-0 επί της Σπορ Ρεσίφε, όπου είχε σε μεγάλη μέρα τον κίπερ Ζαΐλσον. Ακολουθεί ντέρμπι με τη Σάντος κι έπειτα ματς για το Λιμπερταδόρες. Η Γκρέμιο δεν μπορεί να σηκώσει «κεφάλι», γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και ακολούθησε η παραίτηση του τεχνικού Τιάγκο Νούνες. Απόψε θα παραταχθεί με υπηρεσιακό, ακούγονται τα ονόματα των Σκολάρι, Πορταλούπι ως πιθανοί αντικαταστάτες.

Προγνωστικό: Τα ματς της Παλμέριας έχουν συνήθως αρκετά γκολ (5/6 Over 2,5 στα τελευταία), ενώ και η άμυνα της Γκρέμιο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Μικρή η απόδοση του άσου, προτιμότερο είναι να ρισκάρουμε με το 2.10 του Over.

Διαβάστε αναλυτικά το Κουπόνι Στοιχήματος στο Foxbet.

Read 512 times Last modified on Wednesday, 07 July 2021 15:32
eXTReMe Tracker