http ΘΡΑΚΗ ΓΡΑΒΟΥΝΑ: «Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν»
Friday, 23 July 2021 18:02

ΘΡΑΚΗ ΓΡΑΒΟΥΝΑ: «Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν»

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετά από απόφαση του Δ.Σ στην Γενική  Συνέλευση  του ΑΟ Θράκη Γραβούνα πάρθηκε η απόφαση να μην συμμετάσχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 (για καθαρά και μόνο οικονομικούς  λόγους) μιας και η πανδημία  έχει πλήξει  τα περισσότερα ερασιτεχνικά Σωματεία.

Μια απόφαση που μας στεναχωρεί γιατί ήταν ένας  σύλλογος απόλυτα τυπικός, είχαμε άριστη συνεργασία και πρέπει να υπάρχουν τέτοια παραδείγματα στα ερασιτεχνικά μας πρωταθλήματα. Ελπίζουμε να ισχύσει η τελευταία τους υπόσχεση: «Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν».

Η διοίκηση του Α.Ο. Θράκη Γραβούνα με ανακοίνωση της ευχαριστεί όλους για τη συνεργασία και αναλυτικά:

«Με την σειρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  μέσα από την καρδιά μας τους (Γιάννη Μήτση, Παναγιώτη Καραντωνίου, Τάσο  Κουτσαγγελά, Νίκος και ιό Γιάννη  Μπουντρουδη, Δέσποινα Καραντωνιου, Δέσποινα Ελευθεριάδου, Δημήτρη Σκαμάγκη και Γιώργο  Μιχαηλίδη) για τις χορηγίες τους στην ομάδα μας (μιας και όλοι τους είναι επιχειρηματίες  τους χωριού μας). Επίσης, όλους τους χορηγούς μας από Χρυσούπολη και τα γύρω  χωρία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για βοήθεια στο άκουσμα  και μόνο επαναλειτουργίας του Σωματείου.

Επίσης, τον πρόεδρο του χωριού μας κο Βασίλη Τσαμπάζη και τον κο  Δημήτρη  Τουμπεξή για την πολύτιμη  βοήθεια τους σε θέματα που αφορούσαν  τον Δήμο μιας και οι 2 τους ήταν επί χρόνια ενεργά μέλη  του ΑΟ ΘΡΑΚΗ ΓΡΑΒΟΥΝΑΣ.

Επίσης, θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΠΣ Καβάλας για την άριστη  συνεργασία και να ευχηθούμε στον Γ. Πριονίδη καλή επιτυχία στο έργο του ως νέος πρόεδρος  ΕΠΣ Καβάλας.

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στους 2 μας Προπονητές κ. Β. Μανίσογλου και Χ. Καιντατζόπουλο  για την επιτυχημένη  συνεργασία που είχαμε αντίστοιχα  κάθε χρονιά και φυσικά τους 25 δηλωμένους ΣΠΑΡΤΙΆΤΕΣ μας που άφηναν δουλειές φίλους οικογένειες για να ματώσουν αυτή την φανέλα!

Ευχόμαστε  του χρόνου  πρώτα ο Θεός να έχουμε τελειώσει  με την πανδημία  και να επιστρέψουμε την κανονικότατα.

ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΝΤΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ. 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΔΣ ΑΟ ΘΡΑΚΗ ΓΡΑΒΟΥΝΑΣ (ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΝΤΑΝΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΛΙΤΣΟΣ,  ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΟΛΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΗΣ,  ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΙΔΕΡΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΑΜΑΓΚΗΣ)».

Read 692 times Last modified on Friday, 23 July 2021 18:06

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker