http ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Αγώνας δρόμου για κάρτες, σεμινάριο πρώτων βοηθειών
Tuesday, 14 September 2021 09:18

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Αγώνας δρόμου για κάρτες, σεμινάριο πρώτων βοηθειών

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας ανακοινώθηκαν τα εξής:

1) Καλούμε τα μέλη μας που δεν έχουν προμηθευτεί την κάρτα τριετίας από την ΕΠΟ να το πράξουν, διότι η κάρτα τριετίας αποτελεί απαραίτητο δικαιολογητικό για να εκδώσουν το δελτίο πιστοποίησης πάγκου από την ΕΠΣΚ. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα τους επιτραπεί η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους για την άσκηση των καθηκόντων τους, Υπολογίζουμε πως επί συνόλου 115 μελών, ο αριθμός των συναδέλφων που κατέχουν κάρτα τριετίας με λήξη στις 31-12-2021 ανέρχεται στους 71.

2) Ενημερώνουμε τα μέλη μας που είναι κάτοχοι διπλώματος τουλάχιστον UEFA B από την ΕΠΟ, καθώς και όλους τους προπονητές που έχουν πτυχίο ΣΕΦΑΑ ή ΤΕΦΑΑ πως δύναται να εκδώσουν άδεια ασκήσεων επαγγέλματος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Προς εξυπηρέτηση των δικών μας πρωτίστως συμφερόντων αλλά και των ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού μας, καλούμε όλα τα μέλη μας που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία να το πράξουν σύντομα. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αποστέλλονται στην ΓΓΑ είναι τα παρακάτω: - φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας - Παράβολο των 147 ευρω ακολουθήστε την διαδικασία χορήγησης e-paravolo - Απολυτήριο λυκείου ή ισότιμου τίτλου ή ανώτερου τίτλου σπουδών - φωτοαντίγραφο πτυχίου – διπλώματος (ΣΕΦΑΑ - ΤΕΦΑΑ) - φωτοαντίγραφο διπλώματος ειδικότητας (ΣΕΦΑΑ - ΤΕΦΑΑ) - αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών (ΣΕΦΑΑ - ΤΕΦΑΑ) - Δίπλωμα εκπαίδευσης ή πιστοποιητικό Πρώτων Βοηθειών - Γνωμάτευση: α) Παθολόγου, β) Ψυχιάτρου, γ) Ακτινολόγου (με βάση την εξέταση της ακτινογραφίας θώρακος) * Προσοχή: στα ιατρικά δικαιολογητικά απαιτείται ιατρική γνωμάτευση και όχι η αποστολή της ακτινογραφίας * Οι ιατρικές βεβαιώσεις - γνωματεύσεις μπορούν να είναι από δημόσιο νοσοκομείο ή από οποιονδήποτε γιατρό ασφαλιστικού φορέα ή ιδιώτη. Τα δικαιολογητικά αποστέλλονται σκαναρισμένα στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

3) Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας σκοπεύει να διοργανώσει σύντομα Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών που αποτελεί και απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος από την ΓΓΑ. Για το σκοπό αυτό θα υπάρξει σύντομα νέο δελτίο τύπου.

4) Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου μας συγχαίρει τον Σταύρο Μάνταλο για την τοποθέτησή του ως επικεφαλής στην ΚΕΔ και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Read 505 times Last modified on Tuesday, 14 September 2021 09:29

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker