http ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΟΚ: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ" ΟΠΑΠ Α.Ε. για την προμήθεια αθλητικού υλικού
Thursday, 04 November 2021 14:37

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΟΚ: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ" ΟΠΑΠ Α.Ε. για την προμήθεια αθλητικού υλικού

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Ο.Π.Α.Π για την προμήθεια αθλητικού υλικού μέσω του προγράμματος "Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ". Η Ακαδημία μας ανήκει στο δίκτυο του ΟΠΑΠ εδώ και αρκετά χρόνια και μαζί με άλλες 170 περίπου ακαδημίες απολαμβάνει τα προνόμια του προγράμματος αυτού (Ομαδική ασφάλιση ποδοσφαιριστών, festivals, εκδηλώσεις, αθλητικό υλικό,  επιστημονική υποστήριξη), ενισχύοντας με τον τρόπο αυτόν ακόμη περισσότερο την εκπαίδευση των μικρών μας ποδοσφαιριστών.

Η Ακαδημία μας θα ήθελε να κάνει γνωστό σε όλο τον ποδοσφαιρικό, και όχι μόνο, κόσμο του Νομού μας την προσπάθεια που κάνει ο ΟΠΑΠ για να βοηθήσει και αυτός στην ανακαίνιση δύο μεγάλων παιδιατρικών νοσοκομείων, του «Αγία Σοφία» και του «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» μέσω του θεσμού της ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΠΑΠ.

Ο θεσμός αυτός αφορά ένα app που μπορεί να κατεβάσει ο καθένας στο κινητό του τηλέφωνο και παίζοντας παιχνίδια που περιλαμβάνει το app παίρνει πόντους που μετατρέπονται από τον ΟΠΑΠ σε χρήματα που δίδονται στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων. Επί της ουσίας κάθε πόντος στα παιχνίδια μεταφράζεται σε χρήματα που δίνει ο ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων, αποτελεί δηλαδή μία κοινωνική προσφορά στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας.

Κάθε παιχνίδι που παίζουμε στην εφαρμογή αυτοί μας κάνει «χορηγούς» στο μεγάλο αυτό έργο που αφορά τα παιδιά. Το πρόγραμμα ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ έχει φτιάξει εδώ και χρόνια τη δική του ομάδα μέσα στο app με όνομα: #SportsAcademiesOpap και μέσω αυτής προσφέρει ένα σημαντικό ποσό κάθε χρόνο στην ανακαίνιση των νοσοκομείων. Συμβάλλοντας, λοιπόν, κι εμείς στην προσπάθεια αυτή, σας καλούμε να εγγραφείτε στην παραπάνω εφαρμογή, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Κατεβάζουμε την εφαρμογή Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ (Contribution Squad) από το Google Store ή το App Store του κινητού μας, βάζουμε στην μηχανή αναζήτησης την ομάδα # SportsAcademiesOpap και γινόμαστε μέλη της, και παίζουμε διαδικτυακά παιχνίδια. Με τον τρόπο αυτό μεγαλώνουμε το ποσό της συνεισφοράς του ΟΠΑΠ στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Read 569 times Last modified on Thursday, 04 November 2021 14:51

Articles by Author

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
eXTReMe Tracker