http ΠΑΕ ΑΟΚ: Το μήνυμα Alexander Haditaghi για τις βαριές ήττες!!!
Sunday, 19 December 2021 12:01

ΠΑΕ ΑΟΚ: Το μήνυμα Alexander Haditaghi για τις βαριές ήττες!!!

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ, Alexander Haditaghi, μετά τις βαριές ήττες της ομάδας στο πρωτάθλημα της SL2 ανάρτησε επιστολή απευθυνόμενος προς τους συλλόγους που προτιμούν τα υψηλά σκορ.

Αναλυτικά, το μήνυμα του ALEXANDER HADITAGHI: “Με ενοχλεί που πολλές ομάδες που έχουν παίξει ή πρόκειται να παίξουν εναντίον του Α.Ο Καβάλα, συγχαίρουν τους εαυτούς τους επειδή σκόραραν 6 ή 7 τέρματα και όχι παραπάνω. Πιστεύουν ειλικρινά ότι κάνουν χάρη στην ομάδα μας και στην πόλη μας? Πιστεύουν ότι αυτό είναι το νόημα του fair play?

Έχω μια ερώτηση σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές αυτών των ομάδων. Σε 20-30 χρόνια όταν θυμούνται ότι επικράτησαν με 6 ή 7 γκολ απέναντι σε 15χρόνους εφήβους οι οποίοι προσπαθούν να υπερασπιστουν την πόλη τους, θα είναι υπερήφανοι για αυτές τις νίκες?

Το να κερδίσεις μια ομάδα 7-0 αντί 12-0 δεν είναι χάρη. Κάποιος που πνίγεται σε 7 μέτρα νερό είναι το ίδιο νεκρός με κάποιον που πνίγεται σε 20 μέτρα νερό.

Όταν σκέφτομαι τις κορυφαίες στιγμές του ευ αγωνιζεσθαι στον αθλητισμό, θυμάμαι τον Shawn Crawford να παραδίδει το αργυρό μετάλλιο στον Churandy Martina γιατί γνώριζε ότι αυτός ήταν ο πραγματικός νικητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008, τον Γερμανό άλτη Luz Long που βοήθησε τον Jesse Owens να τον κερδίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936 ή το fair play του Paolo Di Canio εναντίον της Εβερτον το 2001.

Αυτό που συνέβη στον Α.Ο Καβάλα είναι μια μαύρη στιγμή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τις διεφθαρμένες πολιτικές που το ελέγχουν. Αυτές οι ήττες δεν είναι ντροπιαστικές για τον ΑΟΚ και την Καβάλα. Κερδίσαμε το δικαίωμα να συμμετάσχουμε στην Super League 2 αλλά δεν μας δόθηκε ποτέ το δικαίωμα να παίξουμε κανονικά και να διεκδίκησουμε την νίκη. Υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Θέλουν αυτές οι ομάδες να σταθούν απέναντι στην διαφθορά του ποδοσφαίρου και της αδικίας απέναντι στον ΑΟΚ? Πιστεύουν αυτές οι ομάδες και ποδοσφαιριστές στο fair play και θέλουν να μείνουν στην ιστορία? Θέλουν να γίνουν παράδειγμα για εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο?

Μπορούν να αντιδράσουν στην αδικία απέναντι στον ΑΟΚ και να αρνηθούν να αγωνιστούν απέναντι στην ομάδα μας. Ξέρω ότι αν ήμουν εγώ στην θέση τους αυτό θα έκανα, γιατί το να είσαι πρωταθλητής δεν έχει να κάνει με τα κύπελλα και τα μετάλλια αλλά με τις στιγμές.

Σε 10 με 20 χρόνια κάνεις δεν θα θυμάται ένα 10-0 στην ελληνική Super League 2 αλλά όλοι θα θυμούνται την ομάδα που αρνήθηκε να αγωνιστεί απέναντι σε Ερασιτέχνες εφήβους που υπερασπίζονται την πόλη τους.

Είμαι περήφανος για αυτούς τους νεαρούς πολεμιστές. Ακόμη και αν θα έχουμε 23 με 25 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές το 2022, θα κρατήσουμε στην ομάδα αυτούς τους νεαρούς πολεμιστές μέχρι το τέλος της σεζόν. Θέλουμε να ζήσουν τις νίκες και όλα όσα κατάφεραν, με τα ίδια τους τα μάτια!"

 
Read 578 times Last modified on Sunday, 19 December 2021 16:37

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker