http Alexander Haditaghi: «Γιατί κάθε υπόσχεση που μου έχει γίνει από τον Δήμο δεν έχει υλοποιηθεί;»
Saturday, 29 January 2022 07:41

Alexander Haditaghi: «Γιατί κάθε υπόσχεση που μου έχει γίνει από τον Δήμο δεν έχει υλοποιηθεί;»

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

O ιδιοκτήτης ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965, Alexander Haditaghi, με ανάρτηση του στην ιστοσελίδα του συλλόγου στο fb αναφέρεται στην τραγική κατάσταση στο «Ανθή Καραγιάννη» και ζητά από την δημοτική αρχή να εκπληρώσει τις υποσχέσεις που του είχε δώσει το καλοκαίρι, όταν ήρθε να επενδύσει στην πόλη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις στην Ελλάδα και την Καβάλα είναι οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις από την διοίκηση της πόλης, τον δήμαρχο και μερικούς δημοτικούς συμβούλους. Τον Αύγουστο του 2021 στην Καβάλα, ήρθα σε προφορική συμφωνία όπου  με την διοίκηση του Δήμου για την μακροχρόνια ενοικίαση του σταδίου, αναβαθμίσεις που περιλαμβάνουν τουαλέτες για γυναίκες και ΑΜΕΑ, όπως και εργασίες και επισκευές στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά από πολλούς μήνες τίποτα δεν άλλαξε. Τα ντους και τα αποδυτήρια έχουν γεμίσει μαύρη μούχλα. Μούχλα που μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα υγείας στους ποδοσφαιριστές μας και τους υπόλοιπους αθλητές της πόλης που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις. Οι τουαλέτες δεν λειτουργούν. Οι ποδοσφαιριστές μας δεν έχουν αρκετό ζεστό νερό στα ντους με αποτέλεσμα να πηγαίνουν σπίτια τους για να κάνουν ντους. Τα αποδυτήρια των διαιτητών και των φιλοξενούμενων είναι ακόμα χειρότερα.

Ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου είναι ο χειρότερος της κατηγορίας! Το πρωί της Παρασκευής, 18 ποδοσφαιριστές που δεν έχουν καμία σχέση με τον σύλλογο μας χρησιμοποιούσαν τον αγωνιστικό χώρο χωρίς να τους απαγορεύσει κάποιος την πρόσβαση. Εχθές μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο περίπου 50 παιδιά όπου έτρεχαν και έπαιζαν. Ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου είναι κατεστραμμένος.

Πιστεύετε πως αυτό θα μπορούσε να γίνει σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ ή άλλη επαγγελματική ομάδα; Γιατί 6 μήνες μετά δεν έχω στα χέρια μου την επίσημη ενοικίαση του σταδίου; Γιατί κάθε υπόσχεση που μου έχει γίνει από τον Δήμαρχο και την διοίκηση της πόλης δεν έχει υλοποιηθεί;

Ήρθα εδώ τον Αύγουστο του 2021 και κράτησα κάθε υπόσχεση που έκανα στην πόλη της Καβάλας. Αναμένω από την διοίκηση της πόλης να κάνει το ίδιο».

Read 405 times Last modified on Saturday, 29 January 2022 07:44

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker