http ΕΠΣΚ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα αγωνιστικά τεστ διαιτησίας ΚΕΔ/ΕΠΟ
Friday, 05 August 2022 13:12

ΕΠΣΚ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα αγωνιστικά τεστ διαιτησίας ΚΕΔ/ΕΠΟ

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία την Τετάρτη 3 Aυγούστου 2022, στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», οι αγωνιστικές δοκιμασίες των Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών 1ης, 2ης και 3ης Κατηγορίας των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Έβρου, Θράκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Μακεδονίας και Κιλκίς, παρουσία μελών της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας συγχαίρει όλους τους Διαιτητές και Βοηθούς Διαιτητές για την επιτυχία τους στις αγωνιστικές δοκιμασίες και ιδιαιτέρως τα μέλη της, κ.κ. Τσιάρα Παναγιώτη Ραφαήλ, Μυλοπούλου Αναστασία, Τσιλίκα Αναστάσιο, Κατσίνη Ανάργυρο, Καρασαββαΐδη Αναστάσιο, Σακάλογλου Λάμπρο, Δεδονάκη Κωνσταντίνο, Ζαχαριά Ανδρέα και Γεωργαντέλη Ιωάννη και τους εύχεται μια καλή και παραγωγική διαιτητική χρονιά με επιτυχίες.

 

Επίσης, συγχαίρει την προσφάτως επιλεγείσα ΚΕΔ/ΕΠΟ και ιδιαιτέρως το μέλος της, Καβαλιώτη κο. Σταύρο Μάνταλο, ο οποίος αναλαμβάνει Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Εκγύμνασης και Ανάπτυξης Αξιωματούχων Διαιτησίας και εύχεται σε όλα τα μέλη καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Τέλος, η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας ευχαριστεί για τη συμβολή τους στην άψογη διεξαγωγή των αγωνιστικών δοκιμασιών τους εξής: το Δήμο Καβάλας και ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κο. Βακιρτζή Κωνσταντίνο, για την δωρεάν παραχώρηση του Σταδίου, το Διοικητή του Γ.Ν. Καβάλας κο. Κλειτσιώτη Κωνσταντίνο για την δωρεάν παροχή ιατρικής κάλυψης κατά την διάρκεια των αγωνιστικών δοκιμασιών και ιδιαιτέρως τον Καρδιολόγο του Νοσοκομείου κο. Μήττα Ιωακείμ, το Κέντρο Ιατρικής Αποκατάστασης «ΛΥΔΙΑ» για την δωρεάν παραχώρηση του ασθενοφόρου τους κατά την διάρκεια των αγωνιστικών δοκιμασιών, τον έμπορο λαϊκών αγορών κο. Τσιτσιλικάκη Χρήστο για την δωρεάν παροχή φρούτων και τέλος το εστιατόριο «La Rocca» για την παροχή νερών και σάντουιτς για τους αγωνιζόμενους διαιτητές.

 

 
Read 509 times Last modified on Friday, 05 August 2022 13:24

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker