http Items filtered by date: Sunday, 28 November 2021

Μια απροσδόκητη συνάντηση περίμενε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα την αποστολή του Α.Ο Καβάλα στο “Ανθή Καραγιάννη”, η οποία επέστρεφε από την Ηγουμενίτσα μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό για την 5η αγωνιστική της Super League 2.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Alexander Haditaghi περίμενε μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Κούρο, να υποδεχθεί τους νεαρούς – ήρωες – ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ώστε να μιλήσει μαζί τους και να τους συγχαρεί για την προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνει η ομάδα ζωντανή.

**Δελτίο Τύπου

 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τον γνώρισα πριν είκοσι περίπου χρόνια όταν αλώνιζε ως ποδοσφαιριστής τα γήπεδα του νομού μας αλλά και των εθνικών κατηγοριών. Ο Κώστας Μπανίδης άλλαξε ρότα τα τελευταία χρόνια, είναι μεταξύ των ιδρυτών του Συλλόγου  Δρομέων Υγείας Νέστου και έφτασε να τρέψει τον κλασσικό Μαραθώνιο. Μάλιστα, στο φινάλε του 2021 βρέθηκε στην λίστα με τους 100 κορυφαίους μαραθωνοδρόμους της χώρας!!!

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπενθυμίζεται ότι μετά τους αγώνες της Β' φάσης οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι οι εξής:

  1. Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟ
  2. ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
  3. ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ
  4. ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
  5. ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ
  6. ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ
  7. ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ
  8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ
  9. ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ

Σε αυτές αναμένεται να προστεθούν και οι δύο ομάδες της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ και Α.Σ. ΟΡΦΑΝΙΟΥ ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. 

Οι αγώνες της Γ' φάσης θα είναι νοκ-άουτ με έδρα αυτήν της ομάδας που θα βγαίνει πρώτη, εκτός αν προκύψει ομάδα της Γ' Εθνικής, όπου ως έδρα θα οριστεί αυτή της ομάδας της μικρότερης κατηγορίας. 

(Πηγή: epskavalas.gr)

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τελειώνει σιγά-σιγά ο Νοέμβριος, η στοιχηματική δράση ωστόσο δεν σταματά.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Articles by Author

« November 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker