http Items filtered by date: Sunday, 28 February 2021

Με ανακοίνωση που υπογράφουν οι Αετός Οφρυνίου, Απόλλων Παραλιμνίου ,Ορφέας Ξάνθης, Πανδραμαϊκός, Αλεξανδρούπολη, Μ. Αλέξανδρος Ορφανίου, ΑΕ Ευόσμου, ΑΕ Διδυμοτείχου, Άρης Αβάτου, Ελπίδα Σαππών,  Νέστος Χρυσούπολης, ΑΕ Αμπελοκήπων, Αναγέννηση Θαλασσιάς και Ποσειδών Μηχανιώνας,  θέλουν να υπερασπιστούν το δίκαιο τους για τα όσα θέλουν να προτείνουν κάποιοι όσον αφορά σ την συνέχιση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνική. Αναφέρονται τα εξής:

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε δημόσια διαβούλευση βρίσκεται ο νέος αθλητικός νόμος που περιλαμβάνει και την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στον ανοιχτό διάλογο των φορέων πήρε μέρος και η Super League 2-Football League που τοποθετήθηκε για το ζήτημα αυτό.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΟΚΑ Καβάλας στέφθηκε 1ος επαρχιακός σύλλογος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 που έγινε τον Αύγουστο.

Published in Στίβος

Δικαιωμένοι και ικανοποιημένοι αισθάνονται στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, με όλες τις προσπάθειες και τις ενέργειες που έγιναν προκειμένου να δοθεί η απαραίτητη άδεια για την επανεκκίνηση των προπονήσεων για τις ομάδες της Α2 κατηγορίας, παρότι ακόμη δεν το έχουν κάνει όλες οι ομάδες.  Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα (1/3) στη Χρυσούπολη  ο Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος, που είναι υποψήφιος Πρόεδρος για την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό και ο υπεύθυνος του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Χρυσούπολης κ. Γιάννης Θεοδώρου, είχε συνάντηση μαζί του.

Μετά το «ετσιθελικό» γκολ του Χασάν στο 88’, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στον έβδομο ουρανό και στις καλύτερες 16 ομάδες του Europa League. Άξια, με βάση την εικόνα του ζευγαριού. Ο Ολυμπιακός δεν γινόταν να αποκλειστεί από μια ομάδα «όσα πάνε κι όσα ‘ρθούνε» και ο Μαρτίνς καλείται να διαχειριστεί την κόπωση από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης, αλλά και την παρουσία κινήτρου για όσους αγώνες απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Page 1 of 2

Articles by Author

« March 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
eXTReMe Tracker