http ΜΠΑΣΚΕΤ: Δηλώσεις Παπαδόπουλου, Κουλουριώτη, Σκορδά και Μαραβέγια
Wednesday, 06 November 2019 17:45

ΜΠΑΣΚΕΤ: Δηλώσεις Παπαδόπουλου, Κουλουριώτη, Σκορδά και Μαραβέγια

Written by 

Μετά την λήξη του αγώνα, ΓΣΕ-Οίαξ Ναυπλίου για την 3η αγωνιστική της Α2 Εθνικής, οι δύο προπονητές Κ. Παπαδόπουλος και Χ. Κουλουριώτης καθώς οι παίκτες Π. Σκορδάς και Χ. Μαραβέγιας έκαναν τις καθιερωμένες δηλώσεις:

Χ. Κουλουριώτης: «Συγχαρητήρια στον ΓΣ  Ελευθερούπολης για την σχετικά δίκαιη νίκη του. Παλέψαμε, φτάσαμε σε κάποια σημεία του αγώνα κοντά όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Είχαμε δύο παιχνίδια δύσκολα και το ταξίδι μας, το κενό στα παιχνίδια σίγουρα μας στοίχισαν. Φτάσαμε κοντά, κάτι  πήγαινε στραβά για την ομάδα μας, κάτι καλά για τον αντίπαλο μας και χάσαμε. Βρεθήκαμε κόντρα σε μια ομάδα που έπαιζε σε καλή έδρα, με τον κόσμο να βοηθάει. Φαινόταν στο ματς. Σε δύο μέρες έχουμε άλλο δύσκολο παιχνίδι με το Αγρίνιο και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό γιατί χρειαζόμαστε βαθμούς».

Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Ο Οίαξ Ναυπλίου είναι μια πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη με βασικές αρχές. Μπήκαμε δυνατά στο ματς και ήμασταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο. Για ακόμη ένα παιχνίδι η πληγή μας είναι οι βολές. Χάσαμε βολές, είχαμε κάποια χαμένα λεϊ απ και έτσι οι αντίπαλοι μας έπιαναν. Δείξαμε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα. Αξίζει να σταθώ στην παρουσία του Σταμάτη Μπένα που έπαιξε παρά το γεγονός ότι έχει μιας μέρας διάστρεμμα και να του δώσω συγχαρητήρια, ο Χρήστος Μαραβέγιας έπαιξε το πρώτο του ματς και πήγε πολύ καλά. Η απουσία του Δεληγιώργη είναι δύσκολη για μας αλλά τα παιδιά που κλήθηκαν να καλύψουν το κενό τα πήγαν καλά. Το κεφάλι μας στην ευθεία, έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για να τελειώσει η διαβολοεβδομάδα. Θα κάνουμε ειδική προπόνηση και προετοιμασία ώστε να τα βγάλουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Είχα πει ότι ήταν θέμα χρόνου η πρώτη νίκη για να ρολάρει η ομάδα. Πιστεύω στην ομάδα μου και στους παίκτες».

Χρήστος Μαραβέγιας: «Ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά και δώσαμε το 100%. Βρήκαμε ρυθμό και άνοιξε η διαφορά υπέρ μας και τελικά πήραμε δίκαια τη νίκη. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με δύο δύσκολα παιχνίδια και έρχεται ένα ακόμη εξίσου δύσκολο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε, αν και ημέρα Τετάρτη, στο γήπεδο και τον θέλουμε δίπλα μας και το Σάββατο». Για την 1η του συμμετοχή είπε: «Ήταν η ευκαιρία που χρειαζόμουν και μου την έδωσε ο προπονητής μου».

Παντελής Σκορδάς: «Συγχαρητήρια στον ΓΣ Ελευθερούπολης για τη νίκη. Παρουσιάστηκε καλύτερος  από εμάς στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Το παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Εμείς μετράμε δύο σερί ήττες και οφείλουμε να αντιδράσουμε στο δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου με το Αγρίνιο».

Read 829 times Last modified on Wednesday, 06 November 2019 17:48

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker