http Πένθος για το τοπικό ποδόσφαιρο για τον θάνατο του Σάκη Δάδαρου
Thursday, 18 July 2019 14:58

Πένθος για το τοπικό ποδόσφαιρο για τον θάνατο του Σάκη Δάδαρου

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες φυσιογνωμίες του τοπικού μας ποδοσφαίρου δεν είναι πλέον μαζί ανάμεσα μας. Ο Σάκης Δάδαρος έφυγε στα 74 του και όλοι πενθούν γι΄ αυτό. Ήταν λάτρης του τοπικού μας ποδοσφαίρου, ήταν ένας προπονητής με το δικό του στυλ και το δικό του κοινό. Όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του τον λάτρεψαν. Όσοι άκουγαν τις ιστορίες του-μεταξύ αυτών και εγώ- δεν ήθελαν να σταματήσει….

Πολλές οι ανακοινώσεις για τον θάνατό του, ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπο του. Αναλυτικά:

ΕΠΣ Καβάλας

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σάκη Δάδαρου, για τον πρόωρο χαμό του.

Ο Σάκης αποτέλεσε έναν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και το κενό που αφήνει  πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο».

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου

«Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Καβάλας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητίρια στην οικογένεια του Σάκη Δάδαρου για τον άδικο χαμό του. Ο Σάκης Δάδαρος διετέλεσε προπονητής ποδοσφαίρου σε ομάδες του Νομού μας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους».

ΑΟ Καβάλα

«Εκφράζουμε την βαθύτατη μας θλίψη και τα συλλυπητήρια μας για τον χαμό του Σάκη Δάδαρου. Ένας άνθρωπος που αγαπούσε όσο τίποτα άλλο το τοπικό ποδόσφαιρο , προσφέροντας τις υπηρεσίες του για πολλές δεκαετίες από την θέση του προπονητή σε διάφορες ομάδες του Νομού. Ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους του Καβαλιώτικου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...»

ΑΕΚ Καβάλας

«Ένας λάτρης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ένας άνθρωπος που «έφαγε» τη ζωή του μέσα στα γήπεδα, ένας εραστής της ιδέας της ΑΕΚ δεν είναι πια κοντά μας...Σαν διοίκηση της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του...Θα τον θυμόμαστε πάντα για το ήθος του και για την πολύτιμη προσφορά του στο καβαλιώτικο ποδόσφαιρο. Καλό ταξίδι κόουτς».

Ηρακλής Καβάλας

Η οικογένεια του Ηρακλή Καβάλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του Σάκη Δάδαρου.  Θα μείνε στην μνήμη μας, ως ένας γλυκύτατος και αξιαγάπητος άνθρωπος, πραγματικός φίλος του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου.  Σάκη καλό παράδεισο!»

Ποντιακός Ποντολιβάδου

«Σάκης Δαδαρος, ένας ωραίος τύπος που πέρασε και από την ομάδα μας αγαπήθηκε και τον αγαπήσαμε..Πάνω από όλα η αγάπη του για το ποδόσφαιρο..Θα λείψει σε όλο το καβαλιώτικο ποδόσφαιρο...Μακάρι και στις μέρες μας να βρεθούν τέτοιοι άνθρωποι με αγάπη για το ποδόσφαιρο». 

Ασπίδα Πολυστύλου

"Έφυγε από την ζωή ο Σάκης Δάδαρος. Η οικογένεια της Ασπίδας Πολυστύλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια, στους οικείους και τους συγγενείς του εκλιπόντος. Σε ηλικία 73 χρόνων έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης,ο γνωστός Καβαλιώτης προπονητής Σάκης Δάδαρος. Ο άνθρωπος που με το χιούμορ και τις ατάκες του,έδινε έναν ευχάριστο και διαφορετικό τόνο σε κάθε γήπεδο που βρισκόταν. Διετέλεσε τεχνικός στον σύλλογο μας και ήταν πάντα ιδιαίτερο το δέσιμο του με την Ασπίδα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει". 

Read 1555 times Last modified on Thursday, 18 July 2019 15:33

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker