http Μέλη της ΕΠΣ Καβάλας εν μέσω καραντίνας
Saturday, 28 March 2020 17:35

Μέλη της ΕΠΣ Καβάλας εν μέσω καραντίνας

Written by 
Published in ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΕΠΣ Καβάλας παραμένει και αυτή…. σε καραντίνα για άλλη μια εβδομάδα. Μέλη αυτής της μεγάλης οικογένειας καταθέτουν στην ιστοσελίδα kavala-sport.gr  τις δικές τους εμπειρίες και μαζί προτάσεις για όλους.

Αυτή την  φορά στο μικροσκόπιο  βρέθηκαν ο Δημήτρης Ρουμελιώτης (υπεύθυνος Πρωταθλημάτων Υποδομής και μικτών ομάδων της ΕΠΣ Καβάλας), ο Άγγελος Κυρανούδης (εκπαιδευτής των σχολών προπονητών της ΕΠΟ, υπεύθυνος της Ακαδημίας του ΑΟΚ), ο Κώστας Κουτσικάρης (πρόεδρος του ΑΣ Παγγαίο), ο Μπάμπης Προβατίδης (ποδοσφαιριστής του Ορφέα Ελευθερούπολης), ο Αλέξης Βλάχος (ποδοσφαιριστής στον Βύρωνα Καβάλας) και ο Αλέξης Περκουλίδης (εκ των αρχηγών του Βρασίδα Νέας Περάμου).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

Η δουλειά, δουλειά αλλά ακολουθεί τα μέτρα προστασίας, ελπίζοντας κάποια στιγμή να λυθεί η πολιορκία: «Πρωτόγνωρη κατάσταση για όλο τον κόσμο. Δοκιμάζονται οι αντοχές μας. Πόσο μπορούμε να αντέξουμε χωρίς ποδόσφαιρο. Προσωπικά σαν αγρότης σχεδόν καθημερινά πηγαίνω μέχρι το μεσημέρι στην δουλειά και τα απογεύματα όσο μπορώ για περπάτημα.

Οι αθλητές πρέπει να μιλάνε με τους προπονητές τους για το πώς μπορούν κατά κάποιο τρόπο να μείνουν σε φόρμα, όσο είναι δυνατόν. Για τους μη αθλητές είναι καλή ευκαιρία για έναν περίπατο, όσο το δυνατόν πιο μοναχικά. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ». Αναφέρθηκε και στην μικτή ομάδα Κ12 της ΕΠΣ Καβάλας που περιμένει τη συνέχεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της ΕΠΟ: «Η μικτή μας Κ12 είναι πρώτη και μακάρι να παίξουμε ποδόσφαιρο μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχουμε πολύ καλές μονάδες και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε τουλάχιστον μέχρι την τελική τετράδα, μετά από αρκετά χρόνια».

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΑΝΟΥΔΗΣ

Κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό…  Τι κάνει λοιπόν αυτές τις μέρες που μένει σπίτι; «Μελετά, προχωρά στη συγγραφή διδακτορικού, κάνει εργασίες για Πανεπιστήμιο και σχολές και φυσικά γυμναστική». Τι μας προτείνει; «Να έχουμε θετική ενέργεια, να δείχνουμε σεβασμό στον εαυτό μας και στον πλησίον μας. Διάβασμα και να έχουμε στο νου μας ότι η καραντίνα έφερε κοντά την οικογένεια».

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΙΚΑΡΗΣ

Ο πρόεδρος του ΑΣ Παγγαίο εύχεται να βγούμε αλώβητοι από την πανδημία του κορωνοϊού και αναρωτιέται : «Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το ποδόσφαιρο. Όλοι είμαστε σε εγρήγορση και αν γνωρίζει κάποιος κάτι να μας ενημερώσει. Μένει σπίτι και περιμένει υπομονετικά τα νέα».

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ

Όλη την μέρα έτρεχε… Ακόμη τρέχει αλλά με άλλες ταχύτητες, για άλλους λόγους… Τι κάνει αυτές τις μέρες; «Ξεκούραση έχει... Διότι τόσο καιρό το πρόγραμμα μου ήταν πολύ πιεσμένο... Μαγαζί (ΤΑΒΕΡΝΑ «ΛΑΛΗΣ» ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ), παίζω στον Ορφέα, υπεύθυνος και προπονητής στην Ακαδημία Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και είχα λίγο χρόνο στο σπίτι. Αυτές τις μέρες  το πρόγραμμα έχει, 5:30 με 7:00, τρέξιμο Κοκκινόχωμα – Αμισιανά και ασκήσεις  ενδυνάμωσης μέρα παρά μέρα.... Έκανα και μια ανακαίνιση στο μαγαζί και μια γενική καθαριότητα στο μαγαζί... Οπότε μέχρι τώρα πάλι φουλ είναι το πρόγραμμα μου….». Τι μας προτείνει; «Μερικοί  λένε τι θα κάνουμε τώρα σπίτι. Είναι άσχημο. Δηλαδή οι γυναίκες μας τι κάνανε μέχρι τώρα στο σπίτι τα απογεύματα; Παίζουν με τα παιδιά... Οπότε αυτοί που δουλεύουμε πρέπει τώρα να δώσουμε τώρα χρόνο στην οικογένεια.... Έχω 2 παιδάκια (ο Τάσος 4 χρόνων, η Ελισάβετ 1 χρόνων) και περνώ ποιοτικές ώρες μαζί τους και το ευχαριστιέμαι. Περάστε χρόνο με τις οικογένειες σας και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για καλό όλων μας....»

ΑΛΕΞΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

Εργάζεται στα πετρέλαια σε ένα δύσκολο ωράριο οπότε δεν έχει χρόνο για πολλά ακόμη. Ωστόσο του λείπει το ποδόσφαιρο και όπως μας είπε: «Παρά τις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε προσπαθώ να αθλούμαι σε καθημερινή βάση κάνοντας αερόβιο πρόγραμμα μέσα στα πλαίσια του ωραρίου». Τι μας προτείνει; «Θετική σκέψη και όσο το δυνατόν περισσότερο να τηρούμε τα μέτρα που έχουν παρθεί για να αποτρέψουμε την εξάπλωση του ιού».

ΑΛΕΞΗΣ ΠΕΡΚΟΥΛΙΔΗΣ

Στην τελευταία προπόνηση θεωρούσαν πλάκα την πιθανότητα αναβολής αλλά τελικά επιβεβαιώθηκαν. Τι κάνει ο αρχηγός του Βρασίδα εν μέσω καραντίνας; «Θυμάμαι στην τελευταία προπόνηση που κάναμε σιγοψιθυρίζαμε ότι το ματς που είχαμε εκείνη την εβδομάδα μάλλον θα αναβληθεί λόγω κορωνοϊου. Μας φαινόταν τόσο παράξενο, σαν να ήταν πλάκα. Όπως και να έχει οι καταστάσεις που ζούμε είναι πρωτόγνωρες για όλους και γενικά πως όλος ο πλανήτης είναι σε καραντίνα. Όταν έχω αγροτικές δουλειές πάω στο χωράφι, διαφορετικά στο σπίτι και προσπαθώ να μείνω σε εγρήγορση». Προτείνει σε όλους: «Υπομονή όσο χρειαστεί, να ακούμε και να τηρούμε τα μέτρα ασφάλειας και τους κανόνες υγιεινής. Μπόρα είναι θα περάσει και αυτή όπως πέρασαν τόσα και τόσα κατά καιρούς. Ευχή και ελπίδα να γυρίσουμε το συντομότερο ξανά στα γήπεδα, όλοι μαζί «υγιείς»».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.... 

 

 

Read 1571 times Last modified on Saturday, 28 March 2020 17:37

Articles by Author

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
eXTReMe Tracker